PAINTBALL PÁLYA
1 / 1 oldal • Megosztás
PAINTBALL PÁLYA |
Katie & Adam- kikapcsolódás |
Adammal nagyon jóban vagyok attól függetlenül, hogy én 14 és ő pedig 18 éves. Nagyon közeli ismerősöm annyi a szerencsém. Egyszer azon kaptam magam, hogy még sem szeretnék egész életemben videó játékokkal, és számítógépes szintén játékokkal játszani hanem tényleg kell egy kis kikapcsolódás. Ha, csak nem minden percben a bátyámat és haverjait kell megmentem minden egyes balhé után. Fogtam, a telefonom és felhívtam a régi barátomat Adamot. Már jó régen nem láttam, és most itt az alkalom, hogy egy jót hülyéskedjünk. Szeretek kicsit vissza menni, a múltba így elterveztem hogy egy régi módi Paintballt szeretnék vele játszani ami elképesztően nagyon izgalmas és ráadásul szórakoztató. Az idén sokat nőttem, és kíváncsi vagyok mit fog szólni ha meglát na, és hogy ha meglátom őt. de, most nem ezzel szeretnék foglalkozni hanem mégpedig azzal, hogy felhívom. Kikerestem, a számat és már csörögtem.
-Szia Adam- Szóltam bele, a telefonba kissé remegő hangon majd folytattam.
-Csak azért hívtalak, hogy nincs kedved egy Paintball játszani velem? Meg amúgy, is régen találkoztunk- Mondtam ismét remegő hangon és már csak abban reménykedem, hogy válaszol a kérdésemre. Nagyon rég nem láttam, és szeretném ha találkoznák és jól érezném magam. Remélem, hogy most nekem semmi nem jön közbe mert azt nem szeretném. De nem tudom, hogy a bratyómék mit terveznek a mai napra de akkor engem hagyjanak ki.
-Szia Adam- Szóltam bele, a telefonba kissé remegő hangon majd folytattam.
-Csak azért hívtalak, hogy nincs kedved egy Paintball játszani velem? Meg amúgy, is régen találkoztunk- Mondtam ismét remegő hangon és már csak abban reménykedem, hogy válaszol a kérdésemre. Nagyon rég nem láttam, és szeretném ha találkoznák és jól érezném magam. Remélem, hogy most nekem semmi nem jön közbe mert azt nem szeretném. De nem tudom, hogy a bratyómék mit terveznek a mai napra de akkor engem hagyjanak ki.
Katie Knight
GIRLS
❝♦ TITULUS : Good sister
❝♦ MUNKA, HOBBI : Tanul
❝♦ TARTÓZKODÁSI HELY : Palmwoods
❝♦ HOZZÁSZÓLÁSOK : 7
Re: PAINTBALL PÁLYA |
Katie & Adam
kikapcsolódás
Ma nem volt tanítás és fociedzés sem, szóval úgy döntöttem, hogy pihenek egész nap. Reggel fel sem keltem, míg meg nem csörrent a telefonom. Kellett egy kis idő mire kikászálódok az ágyból, de szerencsére időben felvettem. - Halló. - Mondom a telefonba. - Szia Adam csak azért hívtalak, hogy nincs kedved egy Paintball játszani velem? Meg amúgy, is régen találkoztunk. - Mondja egy ismerős hang. Katie volt az. Ő egy lány, aki négy évvel fiatalabb, mint én. Régen megkért a tesója, hogy vigyázzak rá és miközben vigyáztam rá jól összebarátkoztunk és azóta tartjuk a kapcsolatot csak mostanában sok volt a dolog és nem nagyon találkoztunk. - Persze pár perc és ott vagyok. - Mondom és gyorsan felkapok valamit majd elindulok a helyszínre. Mikor odaérek köszöntöm, ahogy szoktam majd bemegyünk a recepcióra vagy mi az. Kifizetem magamnak és neki is. Ránk adják a felszerelés és Katie kap még plusz védő izét is, mert még kicsi, de hogy ne keseregjen miatta vagy valami súgom a fickónak aki ráadta, hogy adjon nekem is, hogy a lány azt hidje, hogy ez kötelező. Megkapjuk a fegyvereket és beengednek minket a pályára. |
Adam Brown
BOYS
❝♦ TITULUS : the good boy
❝♦ MUNKA, HOBBI : foci
❝♦ TARTÓZKODÁSI HELY : L.A.
❝♦ HOZZÁSZÓLÁSOK : 23
❝♦ MUNKA, HOBBI : foci
❝♦ TARTÓZKODÁSI HELY : L.A.
❝♦ HOZZÁSZÓLÁSOK : 23
Katie & Adam- kikapcsolódás |
Izgatottan ment be, a pályára Adammal. Utálok kicsinek érezni magam de majd megszokom egyszer. Elbújtam, az egyik fal mögé és ő is majd elkezdtünk játszani. Nagyon izgalmas napnak nézek elébe de, ha úgy adódna elhoztam a videó játékomat hogy ne unatkozzak. Bár..úgy, se fogok unatkozni mert jól érzem magam végre egyszer rendesen kitudok kapcsolódni. Úgy látom hosszú napnak állok elébe de egy izgalmas teli nap majd nem olyan, mint amikor segítek a bratyómnak meg a haverjainak. Kijöttem, a búvó helyemről és meglőttem majd kacagva mondtam.
-Haha...meg vagy- Majd kiöltöttem rá a nyelvem. Olyan vicces volt, egyszer sikerült eltalálnom máskor sose sikerült. De most végre kapóra jött majd újra elbújtam. Na, ennyit a kis Adamről még szinte most is kacagok a nevetéstől de már úgy, hogy a könnyem folyik a sok nevetéstől. De, egyszer nem figyeltem és eltalált. Most viszont én kaptam meg a nevetést. Kíváncsi vagyok, hogy a végén ki fog nyerni.
-Haha...meg vagy- Majd kiöltöttem rá a nyelvem. Olyan vicces volt, egyszer sikerült eltalálnom máskor sose sikerült. De most végre kapóra jött majd újra elbújtam. Na, ennyit a kis Adamről még szinte most is kacagok a nevetéstől de már úgy, hogy a könnyem folyik a sok nevetéstől. De, egyszer nem figyeltem és eltalált. Most viszont én kaptam meg a nevetést. Kíváncsi vagyok, hogy a végén ki fog nyerni.
Katie Knight
GIRLS
❝♦ TITULUS : Good sister
Re: PAINTBALL PÁLYA |
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.