SÉTÁLÓUTCA
2 / 2 oldal • Megosztás
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: SÉTÁLÓUTCA |
♥ Ronnie Williams
Az életemre modnhatnám azt is, hogy mesés, de mégsem gondolom így. Oké, a Hollywood Arts- ba járok, ami Los Angeles legesleghíresebb iskolája, mely feltörekvő, beképzelt, egoista, manipulatív sztárpalántákkal foglalkozik. Ezeknek a gyerekeknek a jelentkezésben definiálni kellett volna az iskolát, de ez nem igazán sikerült, így olyanokat is felvettek, akik még csak nem is tehetségesek. Itt most arról a Trina Vegáról beszélek. Fura, de utálok a Hollywood Arts- ban 'tanulni', mivel nekem már semmi újat nem tudnak mutatni. Ezért is kerestem fel még az első évemben az általánosban megismert haverjaimat, akikkel alakítottunk egy bandát. Mondhatni elég híresek vagyunk a környéken, de az emberek nem túl befogadóak az olyan emberekre, mint amilyenek mi is vagyunk. Jobb szeretik a nyálas, Kennedy Stevens féléket, pedig mi sokkal őszintébbek és megértőbbek vagyunk. Mi iagzi zenét játszunk, nem a mai felszínes pop szín skálájára pocsékoljuk a tehetségünket. A mi zenénk az igazi, lemásolhatatlan, ízig- vérig rock kategóriába tartozik. Egyszerűen utánozhatatlan, amit mi csinálunk, kreálunk a rajongóinknak. Mondjuk voltak már olyan bandák,a kik megpróbálták lemásolni a stílusunkat, de nem sikerült nekik. hahh, lúzerek, semmi kreativitás. Az életembe mégis úgy gondolom más hozott nagy változást nem a zene, mivel az már kiskorom óta meg van. Anyukám úgy tartja mikrofonnal a kezembe pattantam ki a hasából. Bárcsak! Na de a lényeg egy ideje kibővült egy fővel azon emberek száma, akik jelentenek valamit számomra. igen, barátnőm lett. A csaj neve Veronica, de általában Ronnie- zom. Tiszta utolsó dal feelingem van a nevével kapcsolatban, és most buktam le, hogy láttam egy női filmet. Fura, de vele még az ilyeneket is hajlandó vagyok megnézni és néha még meg is könnyezem őket. Ilyen volt például a Szív bajnokai, de ez hét pecsétes titok és csak és kizárólag Ő tudhatja. Csak egy dolog zavar vele kapcsolatban az pedig az, hogy utál az apja és az anyja is. Azt hiszem teljes szívükből a külsőm miatt. egyszer már a fejemhez vágták, hogy úgy nézek ki, mint egy csöves, aki sör helyett tetkókra szórja el a pénzét. Köszönöm, jól esett. Most pedig tétlenül bolyongok a sétálóutcán mindenféle gondolatomba merülve és fogalmam sincs mit kellene tennem. Talán csak sétálgatni és élvezni, hogy egyedül lehetek, de én nem akarok egyedül lenni! Még a végén valaki tényleg csövesnek néz és megdobál apróval, viszont, amikor Ronnie- val vagyok még csak hülyének sme néznek. Egy ilyen gyönyörű lányt mindenki megbámul és büszke vagyok arra, hogy Ő az én egyetlen, utánozhatatlan barátnőm! - Nem tudnád kinyitni a szemed, mielőtt nekem jössz? - hirtelen nekem jön valaki és az agyamban felmegy a pumpa, mind addig, amíg meg nem látom ki is az valójában. Magam felé fordítom a lányt, A szeme könnyes, vagyis kisírta. rögtön tudom miről van szó. - Most mit csináltak? Bántottak? Ha igen megölöm őket! | |
THANKS ♥
Samuel McAdams
BOYS
❝♦ TITULUS : Mr. Dark Hell
❝♦ MUNKA, HOBBI : Énekes, tanuló
❝♦ TARTÓZKODÁSI HELY : L.A.
❝♦ HOZZÁSZÓLÁSOK : 4
Még mindig könnyes szemmel bámultam az előttem álló barátomat. Most bármit megadnék azért, hogy ne legyen itt. Istenem! Nem akartam, hogy belekeveredjen. Éreztem, ahogy a kétségbeeséstől és a félelemtől remegni kezd a kezem. Minden végtagom remegett és még, csak nem is kicsit. Össze fogok esni... Mély levegővel próbáltam kombinálni a jelenlegi állapotomat, de nem sok sikerrel. A könnyeim egy elzárhatatlan csapból folytak, és most, hogy Sammy is itt van, csak még jobban gyűlnek és folynak. Jól tudtam, hogy felhúzta magát, ami a mondatából is egyből lejött. Mindig is tudtam, hogy utálja, ha valaki, pláne, ha a szüleim bántanak és nem csak a fizikai bántalomra gondolok. Volt már olyan szituáció is, amikor behúzott egy srácnak, csakis azért, mert azt mondta, hogy kövér vagyok. Mindig is jól esett tudni, hogy rá számíthatok, és, hogy tudom, Ő mindig megvéd. Viszont életemben először egy olyan szituációban vagyok, amiből reméltem, hogy Sammy kimarad, de természetesen pont belé kellett ütköznöm. Nagyon örültem, hogy itt van, és, hogy nem kell egyedül átvészelnem ezt az egészet, de akkor is. Tuti, hogy ebből nagy gáz lesz.
- Nem... nem vertek meg. - mondtam habozva.
Te jó ég! Nem tudok neki hazudni. Nem bírom megtenni. Gyönyörű, tengerkék szemeibe néztem, és csak meg akartam csókolni, viszont nem ment. Egyszerűen nem tudtam megmozdulni. Földbe gyökerezett a lábam.
- Sammy! - fogtam kezeim közé az arcát. - Felejtsd el ezt az egészet. Majd túl leszek rajta. Semmi bajom sincs. Komolyan. - kezdtem bele, de a végére már a lábát néztem.
Túl nehéz volt ezt az egészet végigcsinálni. Az oldalam még mindig orbitálisan fájt és én szinte majd kiugrottam a bőrömből. Egy óriási nyilallás jelentette a "végzetemet". Az oldalamhoz kaptam, majd összeestem. Legalábbis összeestem volna, ha nem tudok megkapaszkodni a pad támlájában és Sammy-ben. Begörnyedve álltam előtte és sírtam. A fogaimat összeszorítottam és próbáltam megállni a remegő lábaimon.
- Oké nem vagyok jól. Segíts! - néztem fel rá könnyes szemmel és arccal, bár szerintem ez már rég leesett neki.
Egyre jobban kezdtem szorítani a kezét. Fogalmam sem volt róla, hogy meddig fogom bírni. Sohasem tudtam eltűrni a fájdalmat. Még egy kis vágásba is majdnem belehaltam. Ehhez az ütéshez képest a kis vágás semmi. Régebben én voltam apuci kicsi lánya most pedig? Itt támaszkodok leírhatatlan fájdalommal és attól félek, hogy a szüleim megtalálnak. Fogalmam sincs, hogy mivel érdemeltem ki ezt az egészet. Nem akarok hazamenni. Olyan helyre van szükségem, ahol biztonságban érezhetem magam. Ahol megvédenek. Viszont ez jelenleg nem az otthonomat jelentette. A szívem legmélyén tudtam mit akarok. Sammy-hez akartam menni. Tisztába vagyok vele, hogy megengedné, de ez akkor is pofátlanság lenne. A szülei lehet bele sem mennének, vagy nem tudom. Jelenleg nem tudok ésszerűen gondolkodni.
Nagy nehezen erőt vettem a lábaimon és a barátomnak dőltem. Gyengéden karoltam át az idegtől megfeszült testét.
- Nem akarok hazamenni. - suttogtam neki.
A test melege, a szíve dobbanása és a légzése megnyugtatott. Legalábbis egy bizonyos fokig. A remegésem kezdett csillapodni, de nem tűnt el teljesen. Féltem, hogy az egyik pillanatban meglátom az apámat, aki talán most ilyen felbőszült állapotában még Sammy-t is megveri, bár jól tudom, hogy nem az apám kerülne ki győztesként.
- Félek... - néztem fel rá.
El akartam tűnni a föld színéről hátrahagyva minden gondomat, ami a családdal és az iskolával jár, és, csak kettőnkkel akartam foglalkozni. Jelenleg ez az, amire szükségem van.
TAG:: SAMMY WORDS: 549.
thanks, kristen! ♥ atf, sp, caution
Ronnie Williams
OUTSIDERS
❝♦ TITULUS : The rocker lover ♥
❝♦ MUNKA, HOBBI : tanuló
❝♦ TARTÓZKODÁSI HELY : LA
❝♦ HOZZÁSZÓLÁSOK : 20
To Effie
Effie nem szívleli ezt a világot, amiért én odavagyok. De miért is kéne neki?! Nem kötelező, mindenkinek szabad akarata van és azt csinál, amit szeretne. Ezzel én tisztában is vagyok, ezért nem kezdek el ilyen apróságokon veszekedni vele, hisz csak kifejtette a véleményét. Inkább mondja ki kerek perec, mint, hogy hazudozzon és ne ismerjem meg az igazi énjét.
- És vajon még hány ezer ember van ezen az állásponton! -mondom ki mosolyogva.- Képzeld el mi lenne, ha híresség akarna lenni mindenki szó szerint!- elképzelem, ahogy minden ember a stúdiókra várna, hogy szabad legyen és nem azért alakulnának ki a forgalmi dugók, mert valaki neki ment valakinek, hanem mert egy dalt több óráig vesz fel egy adott ember. Meg, ha mindenki híres lenne ki lenne az, aki az orvos célt szolgálná. Jó ennyire nem akarok belemenni...
- Lehet, de álmodozni szabad, nem?!- nézek rá ismét mosolyogva, annyira idegesítő lehetek azzal, hogy egyfolytában mosolygok, de ha egyszer jó napom van. Gondolom erre a kérdésére valami értelmesebb választ várt, na mindegy, már kimondtam ez van.
Elmondja nekem, tulajdonképpen azt, hogy tíz év múlva csalódni fogok LA-ben, ebből leszűröm azt, hogy ő már nem élvezi annyira.
- Ki tudja lehet, hogy tíz évig ki se fogom bírni és megyek vissza Sidneybe!- gondolkozok el, mert a sors sose lehet tudni mit hoz.
Megdöbbenek mikor mondja, hogy ő bizony nem szívleli a szörfözést. Egy világ dől össze bennem. Na jó csak vicceltem. Fú, de nem vagyok vicces... Na jó ebből elég volt. Nem szeretem mikor saját magammal vitatom meg a dolgaimat... Végig gondolom, hogy hogy nem lehet szeretni ezt a csodálatos sportot. Mert, amikor a hullám jön, te pedig a deszkán állsz, olyan szabadnak érzed magad. Ahogy magad mögött hagyod a hatalmas habokat és magadnak tudhatod azt, hogy egy természeti erőt legyőzhettél. Szerintem nincs annál jobb érzés! Főleg mikor társaságod van és együtt sokkal viccesebb mindez!
- Én egyszerűen életvitelemnek tartom!- nézek rá.- De, ha még kívánsz a társaságomból egyszer úgyis megszeretettem veled! Hidd el!- nevetek fel és, hogy nyomatékosítsam a mondandómat ránézek és mosolygok egyet. Kíváncsian várom meddig bírja még ki a társaságom.
Keep Smiling! It confuses people! Talkative Australian Girl |
(nagyon sajnálom, hogy későn jött a reag! )
Ashlyn Blair Andrews
GIRLS
❝♦ TITULUS : Talkative Australian Girl
❝♦ MUNKA, HOBBI : Szörfözés, éneklés, színészkedés, videójátékozás...
❝♦ TARTÓZKODÁSI HELY : |PALMWOODS|
❝♦ HOZZÁSZÓLÁSOK : 12
To: Ashlyn B. Andrews | By: Effie Townsend |
Hallelujah! És pont azzal a pár ezer emberrel nem találkoztam, akik nem szeretnének híresek lenni. Na, jó… talán nem tehetek arról, hogy Los Angeles-i vagyok! Ugyanis nem akarok megszakadni szülőföldemtől. Persze a másik indokom az volt, hogy még nem töltöttem be a tizennyolcat – csak sajnos egyszer már muszáj 18-nak lennem. Ez egyrészt örömmel töltött el, egyrészt bánattal. Örömmel, mert azt csinálhatok, amit akarok, még ha anyuék nem is szeretnék, hogy azt tegyem – nincs beleszólásuk az életemben! Másrészt bánattal, mert határozottan megmondtam anyuéknak, hogy elmegyek, ha betöltöttem a megfelelő életkort. Csakhogy valamiért nem tudtam megtenni.
- Belehalnék – mondom neki, mikor azt kéri, hogy képzeljem el azt, hogy mindenki híres akar lenni. Beleszédülnék a sok hülyeségbe,, ráadásul most hogy egy sztárpalántával beszélgetek, megint dühösebb vagyok arra az idióta emberekre, akik azt hiszik, hogy jók, miközben full bénák.
- Persze, hogy lehet! – válaszom neki, mikor megkérdezni, hogy lehet-e álmodozni. Én is álmodozom néha. Nem is néha… szinte mindig. – De csak realista álmokat dédelgess – mondom neki a valóságot. Azt nem tudom mennyire realista az ő álma, és mennyire nem. Az már nem az én dolgom, én csak segítek neki, ha esetleg depresszióba esne egyszer emiatt. Én pedig azt mondanám, hogy: „Én megmondtam!”. Csak hátha így nem lenne depis.
- Szerintem pedig alig akarsz majd elmenni innen. Én például elterveztem, hogy amint betöltöm a 18-at, elmegyek innen. De még az összecsomagolásig se jutottam – mondom, de csak azért, hogy alá tudjam támasztani, azt amit az előbb mondtam. El szerettem volna menni minél hamarabb, és minden nap úgy keltem fel, hogy nem sokára elmegyek. De végül itt ragadtam.
- Na… az biztosan a következő életemben lesz, ha elmegyek veled szörfözni! – jegyzem meg. Még hogy megszeretteti velem? Nem is ismer! Hogy mer ilyet állítani? – Amúgy csak szólok, hogy nem ismersz, nem tudod, mit szeretek – jegyzem meg, mielőtt akárcsak megszólalhatna. Nincs kedvem arról vitázni, hogy megszeretem-e majd a szörfözést vagy nem. Kevés esélyt látok arra, hogy igen.
- Belehalnék – mondom neki, mikor azt kéri, hogy képzeljem el azt, hogy mindenki híres akar lenni. Beleszédülnék a sok hülyeségbe,, ráadásul most hogy egy sztárpalántával beszélgetek, megint dühösebb vagyok arra az idióta emberekre, akik azt hiszik, hogy jók, miközben full bénák.
- Persze, hogy lehet! – válaszom neki, mikor megkérdezni, hogy lehet-e álmodozni. Én is álmodozom néha. Nem is néha… szinte mindig. – De csak realista álmokat dédelgess – mondom neki a valóságot. Azt nem tudom mennyire realista az ő álma, és mennyire nem. Az már nem az én dolgom, én csak segítek neki, ha esetleg depresszióba esne egyszer emiatt. Én pedig azt mondanám, hogy: „Én megmondtam!”. Csak hátha így nem lenne depis.
- Szerintem pedig alig akarsz majd elmenni innen. Én például elterveztem, hogy amint betöltöm a 18-at, elmegyek innen. De még az összecsomagolásig se jutottam – mondom, de csak azért, hogy alá tudjam támasztani, azt amit az előbb mondtam. El szerettem volna menni minél hamarabb, és minden nap úgy keltem fel, hogy nem sokára elmegyek. De végül itt ragadtam.
- Na… az biztosan a következő életemben lesz, ha elmegyek veled szörfözni! – jegyzem meg. Még hogy megszeretteti velem? Nem is ismer! Hogy mer ilyet állítani? – Amúgy csak szólok, hogy nem ismersz, nem tudod, mit szeretek – jegyzem meg, mielőtt akárcsak megszólalhatna. Nincs kedvem arról vitázni, hogy megszeretem-e majd a szörfözést vagy nem. Kevés esélyt látok arra, hogy igen.
Effie Townsend
OUTSIDERS
❝♦ HOZZÁSZÓLÁSOK : 33
To Effie
Hangosan felnevetek, mikor beszélgetőtársam kifejezi, hogy belehalna, ha mindenki híres lenne. Biztos nyomasztó lenne, ebben egyetértek. Így is sokat nőtt az emberek egója az utóbbi időben, és így még több indok lehetne rá, hogy új dolgokkal tudjanak dicsekedni.
Amikor igazat ad abban, hogy lehet álmodozni, akkor mosolygok egyet, hogy van, amiben egyetértünk ilyen szempontból. De viszont mikor azt mondja, hogy realista álmokat dédelgessek elhúzom a szám. Mi az, hogy realista álmokat?! Kinek mi a realista? Bárki lehet bármi, hisz mindenki képes mindenre csak akarni kell. Jó, ezzel nem azt mondom, hogy ha eldönti valaki, hogy holnap Superman lesz, az valószínűleg másnap nem lesz az. De akkor sem szabad feladni!
- Sose lehet tudni Effie..- sóhajtok, az "álmos" témára.
Elmondja nekem, hogy maradni fogok én sokáig LA-ben és, hogy ő sem tud elmenni.
Bólogatok a magyarázatára, ugyanis nem látok a jövőbe nem tudom mi lesz velem, akár tíz év múlva.
Hevesen elkezd tiltakozni, miután felvázolom neki a szörfös tervemet, de ez sem hátráltat meg és az sem, hogy utolsó mondata, arról tanúskodik, hogy nem is ismerem.
- Effie, azért beszélgetünk, hogy megismerjük egymást.- mosolygok rá.- De, azért fontold meg, hiszen egy próbát miért nem érne meg?- elemelem a tekintetemet a lányról és a hátam mögé nézek, ahol látom, hogy jócskán elhagytuk a kiindulópontunkat.
Ashlyn Blair Andrews
GIRLS
A lány felnevet, mikor megjegyzem, hogy belehalnék, ha mindenki híres lenne. Ez olyan vicces volt? Nem igazán tudom, hogy csak egy emlék jutott erről eszében, vagy pedig tényleg poénnak találta azt, amit én mondtam. Hát… lehet, hogy nem találkozott még emberekkel itt, és lehet, hogy Ausztráliában nem poénosak az emberek. Vagy úgy néznek ki, mint valami zombik, és nem beszélnek, illetőleg alig beszélnek. Mindenesetre ezek után még annyira nem szeretnék Ausztrália kontinensére utazni. Ugyanis nem bírnám ki azt a nagy meleget, valószínűnek tartom, hogy a hőségben a szívem is meglágyulna.
- Remélem, hogy nincsen borzalmas hangod, mert akkor már el is megyek innen. Mindenesetre jó lenne, ha látnálak majd a televízióban – mondom neki. Jesszus! Csak nem kezdett meglágyulni a szívem? Talán csak én érzem úgy, hogy kedvesebben viselkedem? Nem, ez nem lehet, hogy ilyen leszek… ugyanis még alig ismerem. Nem is ismerem. Mindenesetre nagyon kitartónak találom a lányt, talán azért is nyitottam ki a kiskapumat a szívembe. De még ott van az ajtó, amit aztán végképp nehéz lesz kinyitnia.
- Amúgy LA nagyszerű. Sohasem lehet megunni – jegyzem meg, és meglesem Coco-t, aki még vígan szaladgál hol a járdán, hol a fűben. Miközben a fákra nézek, megint rám jönnek az emlékek és a nyugodtság érzete. Jó érzéssel tölt el, mikor egy mélyet szippantok a levegőben, hogy a némi autó gázszag mellett ott van a természet illata. Ezért is szeretem LA-t.
- Én azért beszélgetek, mert te akarsz megismerni – javítom ki szúrós tekintettel, visszatérve. Bezárom a kiskaput – bár lehet, hogy jön egy szél… aztán ismét kinyitódik.
- Nem – mondom, miután erős fontoláson mentem keresztül – Utálom a vizes dolgokat. Mindig az jut eszembe, hogy belefulladhatok – mondom neki. Bár azt mégsem említem meg, hogy nem is tudok úszni. Ugyanis az nem lenne jó, mert még azt is kinézném ebből a csajból, hogy meg akar tanítani majd úszni, amint kiderül ez. Nem szégyellem, hogy nem tudok, inkább azt, hogy a szüleim nem tanítottak meg rá. Mindegy is…
- Remélem, hogy nincsen borzalmas hangod, mert akkor már el is megyek innen. Mindenesetre jó lenne, ha látnálak majd a televízióban – mondom neki. Jesszus! Csak nem kezdett meglágyulni a szívem? Talán csak én érzem úgy, hogy kedvesebben viselkedem? Nem, ez nem lehet, hogy ilyen leszek… ugyanis még alig ismerem. Nem is ismerem. Mindenesetre nagyon kitartónak találom a lányt, talán azért is nyitottam ki a kiskapumat a szívembe. De még ott van az ajtó, amit aztán végképp nehéz lesz kinyitnia.
- Amúgy LA nagyszerű. Sohasem lehet megunni – jegyzem meg, és meglesem Coco-t, aki még vígan szaladgál hol a járdán, hol a fűben. Miközben a fákra nézek, megint rám jönnek az emlékek és a nyugodtság érzete. Jó érzéssel tölt el, mikor egy mélyet szippantok a levegőben, hogy a némi autó gázszag mellett ott van a természet illata. Ezért is szeretem LA-t.
- Én azért beszélgetek, mert te akarsz megismerni – javítom ki szúrós tekintettel, visszatérve. Bezárom a kiskaput – bár lehet, hogy jön egy szél… aztán ismét kinyitódik.
- Nem – mondom, miután erős fontoláson mentem keresztül – Utálom a vizes dolgokat. Mindig az jut eszembe, hogy belefulladhatok – mondom neki. Bár azt mégsem említem meg, hogy nem is tudok úszni. Ugyanis az nem lenne jó, mert még azt is kinézném ebből a csajból, hogy meg akar tanítani majd úszni, amint kiderül ez. Nem szégyellem, hogy nem tudok, inkább azt, hogy a szüleim nem tanítottak meg rá. Mindegy is…
Effie Townsend
OUTSIDERS
♥ Ronnie Williams
Igazándiból nem okoz nagy döbbenetet ez a helyzet, amiben most is vagyunk, ám mégis csodálkozok és az ideg szinte már majdhogynem felemészti a testem teljes egészét. Megverték? De miért? Azért, mert velem van? És ugyan velem mi a bajuk? A kinézetem? Baj nekik, hogy fiú létemre sminkelem magam, nem bírják a tetkóim, egyszerűen rühellik a hajam? Nem érdekel, mert a kinézet nem minden. Nem is ismernek! A dalaimból - ha már személyesen nem akarnak – megtudhatnák, hogy ki is vagyok valójában. A dalszövegek nyolcvan százalékának én vagyok az értelmi szerzője, és csak olyan dolgokról tudok írni, amik rám is jellemzőek, vagy amik már megtörténtek velem. Ha megveszik majd a jövőben az egyik albumunkat, amit ki fogunk adni- mert ugyebár híresek leszünk – akkor megtudják a fél életem. Miért is írnék hamis dolgokról, amik nem is én vagyok? Teljesen felesleges lenne. - Nem hiszem. – nézek rá a szeretett lányra és aggódva figyelem az arca vonásait, melyek percről- percre szörnyűbbek számomra. Tekintete félelmet, illetve fájdalmat tükröz, amitől minden körülmények között megszeretném védeni, de most mégsem sikerült. Erősen tartom a karjaim között, mert látom fizikailag sincs minden rendben vele. Ezer százalékra gondolom, hogy valaki igen brutálisan megverte, mondjuk nem olyan brutálisan, mint engem egy évvel ezelőtt. Leamortizált állapotban szólogattam be egy nálam jóval erősebb fickónak, aki nem habozott és az ökleit használta ellenem. Az arcom bedagadt, a szemem körül lila foltok éktelenkedtek, azaz monoklim volt, de ez már a múlté és csak a jelen számít, amelyben a barátnőm állapota nem a legmegfelelőbb. - Akkor ne menj haza, maradj itt, vagy menjünk valahova, lehetünk nálunk is. Költözz hozzánk pár napra míg elnyugodnak a kedélyek, vagy költözz oda végleg. Nem akarom, hogy bántsanak Veronica! – nézek rá a barátnőmre még az előbbinél is jobban aggódó tekintettel, mivel az előbb majdnem összeesett én és a pad segítsége nélkül már rég a földön lenne és az sem kizárt, hogy úgy beüti a fejét a betonba, hogy mentőt kell hívni, de én ezt egyáltalán nem szeretném. Veronica. Csak akkor szólítom így, mikor parancsoló, kikérő hangnemben akarok vele beszélni, mikor azt akarom, hogy amit mondok neki azt fogadja is meg, mert nem lesz jó vége a dolgoknak ha a saját kis bugyuta feje után megy, mert olyankor általában már vannak bajok rendesen, és ez pont ilyen alkalom. Hallom, ahogyan az agyam kattog a dolgokon, de most máson kattog, mint általában. Per pillanat még a banda sem érdekel – ritka pillanatok egyike – csak az, hogy biztonságban tudjam a barátnőmet, hogy megvédjem a saját szüleitől. Az én anyukám sem örült, mikor haza jöttem piercinggel a számon, tetoválással a karomon, festett fekete hajjal, sminkkel, és ez a stílus az évek során egyre jobban előjött. Kaptam már érte megrovásokat, van hogy csak azért, hogy megbámuljanak utánam fordulnak az utcán, de az ilyen embereket egy nem túl szép beszólással díjazom, vagy ha nincs kedvem vitatkozni csak egyszerűen elküldöm őket melegebb éghajlatra. Kedv függő ez az egész, de még sosem idegesített annyira az általam kreált stílusom, mint most. Eddig még egy barátnőmet sem verték meg miattam. Én rossz vagyok neki, miattam vannak problémái és ha meg akarom védeni ez nem mehet így tovább, kezdenem kell magammal valamit, vagy amit nagyon, de nagyon nem szeretnék kiadni az útját, hogy megvédjem.. Nem, nem, azt nem tehetem meg. | |
THANKS ♥
Samuel McAdams
BOYS
❝♦ TITULUS : Mr. Dark Hell
To Effie
Az embereknek sosem mondtam, hogy jó hangom van-e, de mikor megláttam valamit, ami a zenéhez kapcsolódott én mindig kaptam az alkalmon és énekeltem. Az emberek véleménye szerint, különleges hangom van. Ezekre a biztatásokra gondoltam, még gyermekkoromban, hogy én bizony ebben a műfajban fogok elhelyezkedni.
Jól esik, amit Effie mond, ez a lány a maga módján jó fej csaj. Bírom, hogy ilyen a világnézete és nem naiv.
- Minden bizonnyal el fogok jutni a forgatásra, ha csak nem nyel el a Los Angelesi forgalom...- nevetek fel azon, hogy Los Angeles autópályáin nem kicsit van dugó... Így örülhetek, ha majd beérek a forgatásokra és, ha ez sikerül akkor, talán Effie is láthat aTV-ben. - Amúgy meg, ha szeretnéd hallani a hangom mondj egy számot és, ha ismerem eléneklem... De remélem nem valami hard rock-ot mondasz...- vakargatom tanakodásomban a fejem, miközben hol Effiere, hol pedig a földre bámulok.
Igen, ez kétség kívül így van, szeretem én a rockot, nem az a baj. A probléma az, hogy nekem nem a hangszínemre fekszik ez a zeneműfaj. Én inkább az R&B, pop és még talán egy kis dzsessz stílust képviselek.
- Abban biztos vagyok! És fele annyi a cápa a vizekben, mint Ausztrálliában!- nevetek fel, ezzel reagálok a lány válaszára, miszerint LA nem unalmas. Ezzel én tökéletesen egyet értek. Minden városnak meg van a maga szépsége.
Mikor kimagyarázza, hogy nem akar engem megismerni olyan szinten kitör belőlem a röhögés, hogy még Coco is hátrafordul.
- Effie, ha nem szeretnél te is megismerni nem beszélnél velem. Valld be.- nézek rá mosolyogva, olyan logikus magyarázataim vannak néha...
Nagyon sokat tudok nevetni és mosolyogni, ez szerintem egy nagyon jó dolog, mert inkább legyek szomorú és sírjak?! Azok, akik nem ismernek nem tudják megérteni az állandó jó kedvem.
- Jaaaj ne már! Sose úsztál még? Mitől fulladnál bele, azért vannak a vízi mentők!- hadonászok a magyarázatomban, mikor Effie azt mondja, hogy nem szereti a vizes dolgokat. Elég vicces látvány lehetek.
Ashlyn Blair Andrews
GIRLS
Nem… nem fogom látni a televízióban, mert alig nézek tv-t. Természetesen szoktam nézni, de csak filmeket és sorozatokat. És unalmamban sohasem kapcsolom be a televíziót, mert én csak akkor kapcsolom be, ha vannak céljaim is azzal kapcsolatban. Utálom a reklámokat, így akkor mindig elfoglalom magamat mással: iszok, rövid kutyasétáltatás vagy más egyéb. De nem szoktam nézni híreket sem, mert az megmérgezné az agyunkat. Hisz a rossz hír stresszként ér minket. Főleg, ha azt mondják, hogy hétágra süt majd a nap, de aztán zuhog az eső. Pedig az ember eltervezi, hogy mit is fog csinálni. És a televíziónak köszönheti mindezt. Na, jó… semmi bajom nincs konkrétan a televízióval. Csak mindig felnagyítom a problémákat.
- Nem nyel el, maximum elüt – jegyzem meg realista, azonban egy kicsit morbid hozzászólással. Nem igazán fogja fel, hogy csak akkor vagyunk normálisak, ha nem álomvilágban élünk. Hanem a valóságban! Ott kéne lennie mindenkinek, és akkor nem lenne baj. Persze lehet álmodni, nem is… kéne! Ugyanis az ember a nélkül nem tud élni. Azonban gondolkodni is kéne, nem csak reménykedni. A remény mellett keményen küzdeni is kell.
- Őőő… legyen. Mondjuk… - egyezek bele az éneklésébe a lánynak, majd gondolkozni is kezdek, hogy mi legyen. Mindenképpen ismertnek kell lennie, de közben mégsem túlnyápizottnak. Már ha van ilyen szó. – I’m Yours, Jason Mraz-tól. Ismered? – kérdezem meg tőle. Tetszik ebben az a kis egyszerűség, mellyel az egészet átölelték. Mégis van benne valami emlékekhez ragadtató. Nem tudom… valamiért tetszik. Az, hogy a szöveg mi is… nem igazán érdekel.
- Nem hinném, hogy partközelben lenne akár egy cápa is – jegyzem meg felvont szemöldökkel a csaj reagálására. Komolyan… biztos, hogy Sidney-ből jött? Csakmert én úgy érzem, hogy egy földönkívüli! Komolyan!?
Mikor megjegyzem, hogy csak ő akar megismerni, olyan szinten kitörik belőle a nevetés, hogy Coco is hátrafordul. Ráadásul, hülyének néznek engem, amiért ilyen fenomenális viccet mondtam. Komolyan? Minek kell engem leégetnie mások előtt azzal, hogy ilyen hangosan nevet?
- Nem akarlak megismerni, akár el is mehetnék – mondom, majd muszáj megjegyeznem valamit – Ne vedd sértésnek, de szerintem nem vagy normális – jelentem ki, ami már egy kis ideje megfordult a fejemben. Kicsit szőkének tűnik, bár alapvetően sohasem ítéltem el a szőke hajú embereket. Ő pedig kezd nekem azzá válni.
- Voltam már a parton, be is mentem a vízbe. Az már úszásnak is számít – mentem ki magamat a helyzetből. Nem hazudtam, és igazat is mondtam. Tehát szerencsésnek mondhatom a mai napra magamat. Igen, ez igaz… bementem a vízbe. Leültem a csendes, és nem hullámzó vízben. A lábaimat kinyújtottam, és így voltak csak a lábaim vizesek. Ennyi már elég is volt. Mikor a víz elérte a köldökömet, kimentem a vízből, mint aki meglátott egy rákot. De ezt nem kell tudnia.
/A késői válaszért elnézést, a karakterem gondolkodása és beszólásaiért is/
- Nem nyel el, maximum elüt – jegyzem meg realista, azonban egy kicsit morbid hozzászólással. Nem igazán fogja fel, hogy csak akkor vagyunk normálisak, ha nem álomvilágban élünk. Hanem a valóságban! Ott kéne lennie mindenkinek, és akkor nem lenne baj. Persze lehet álmodni, nem is… kéne! Ugyanis az ember a nélkül nem tud élni. Azonban gondolkodni is kéne, nem csak reménykedni. A remény mellett keményen küzdeni is kell.
- Őőő… legyen. Mondjuk… - egyezek bele az éneklésébe a lánynak, majd gondolkozni is kezdek, hogy mi legyen. Mindenképpen ismertnek kell lennie, de közben mégsem túlnyápizottnak. Már ha van ilyen szó. – I’m Yours, Jason Mraz-tól. Ismered? – kérdezem meg tőle. Tetszik ebben az a kis egyszerűség, mellyel az egészet átölelték. Mégis van benne valami emlékekhez ragadtató. Nem tudom… valamiért tetszik. Az, hogy a szöveg mi is… nem igazán érdekel.
- Nem hinném, hogy partközelben lenne akár egy cápa is – jegyzem meg felvont szemöldökkel a csaj reagálására. Komolyan… biztos, hogy Sidney-ből jött? Csakmert én úgy érzem, hogy egy földönkívüli! Komolyan!?
Mikor megjegyzem, hogy csak ő akar megismerni, olyan szinten kitörik belőle a nevetés, hogy Coco is hátrafordul. Ráadásul, hülyének néznek engem, amiért ilyen fenomenális viccet mondtam. Komolyan? Minek kell engem leégetnie mások előtt azzal, hogy ilyen hangosan nevet?
- Nem akarlak megismerni, akár el is mehetnék – mondom, majd muszáj megjegyeznem valamit – Ne vedd sértésnek, de szerintem nem vagy normális – jelentem ki, ami már egy kis ideje megfordult a fejemben. Kicsit szőkének tűnik, bár alapvetően sohasem ítéltem el a szőke hajú embereket. Ő pedig kezd nekem azzá válni.
- Voltam már a parton, be is mentem a vízbe. Az már úszásnak is számít – mentem ki magamat a helyzetből. Nem hazudtam, és igazat is mondtam. Tehát szerencsésnek mondhatom a mai napra magamat. Igen, ez igaz… bementem a vízbe. Leültem a csendes, és nem hullámzó vízben. A lábaimat kinyújtottam, és így voltak csak a lábaim vizesek. Ennyi már elég is volt. Mikor a víz elérte a köldökömet, kimentem a vízből, mint aki meglátott egy rákot. De ezt nem kell tudnia.
/A késői válaszért elnézést, a karakterem gondolkodása és beszólásaiért is/
A hozzászólást Effie Townsend összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-06-09, 12:18-kor.
Effie Townsend
OUTSIDERS
Sammy pillantásaiból és az idegtől megfeszült testéből jól tudtam, hogy rájött arra, hogy egy cseppet sem vagyok jól. Már a kezdetekkor is volt bennem félelem a verés miatt, de eddig mindig azt hittem, hogy akit egyszer meg fognak majd verni a szüleim az Sammy lesz és nem én. Viszont tévedtem. Mondhatnám azt, hogy szerencsére, de akkor hazudnék. Megszakadna a szívem, hogyha apámék behúznának neki egy párat. Igazából sosem értettem a logikájukat. Ha őket is a külsőjük alapján ítélnék el, akkor már rég nem ott tartanának, ahol most. Viszont ezt bárhogy próbálom nekik elmagyarázni, nem bírják felfogni, helyette inkább megpofoznak, mivel így minden sokkal jobb lesz. Legalábbis szerintük. Én jelenleg félek hazamenni, ezért is örültem, hogy Sammy felajánlotta azt, hogy menjek hozzájuk. Viszont egy részben mellőzni akartam ezt a megoldást. Nem költözhetek hozzájuk, csakis azért mert megvertek. Mi van ha jobban kihúzom a gyufát és talán olyan verést kapok, ami majd komoly sérüléseket hagy maga után? Sose gondoltam volna, hogy egyszer a szüleimtől fogok rettegni, na de hát az én "gyönyörű" életembe ennek a pillanatnak is el kellett érkeznie.
- Nem költözhetek hozzátok egy családi csetepaté miatt! Egy- két nap és túl leszek ezen. Nem kell aggódnod. Többet nem fognak megverni... azt hiszem. - halkult el a mondatom a végére, majd kezeim Sammy arcára vándoroltak. - Ugye segíteni fogsz nekem túlélni ezt az időszakot? - bújtam oda hozzá, és karjaimat szorosan átfontam a dereka felett.
A szüleimre ráférne egy alapos gondolkodás. Ők vertek meg és nem az "emo"-s pasim, és most nem ők vigasztalnak, hanem Sammy. Tőle akartak megvédeni, de most Ő véd meg tőlük. Hogy a francba jutottunk el idáig? Szánalmas egy életem van az már tuti. Sose akartam magamnak testvért, mert én akartam lenni az egyedüli gyerek a családban, akit mindenki szeret. Viszont, ha beleláttam volna a jövőbe valószínűleg ezerrel pedáloztam volna azért, hogy legyen egy kisebb testvérem, akivel végre lekötnék a figyelmüket, és nem folyton rajtam lógnának. Nem tudom, hogy olyan szerencsétlen ember van, aki meg akar szabadulni a szüleitől, de az már biztos, hogy én is közéjük tartozom.
A félelem megint úrrá lett a testemen, és pánik szerűen remegni kezdtem. Igazából nem tudom most pontosan, hogy mitől is félek. A történtektől, vagy csak attól, hogy felbukkannak valahol, és elráncigálnak? Nem tudom, de iszonyatosan félek.
- Meggondoltam magam...odaköltözök hozzátok, egy pár napra, de csak, ha nem leszek teher jó? Oh istenem. Máshoz kell költöznöm. Ez annyira szánalmas. Mintha csöves lennék. Te jó ég. - temettem kezeimbe a fejem.
Annyira nehéz volt kimondani ezt a pár mondatot. Lehet, hogyha megérkezek hozzájuk a szülei ki is tesznek a házból. Elvégre még Sammy nem mutatott be nekik, és fogalmam sincs, hogy, hogyan fognak reagálni arra, hogy ide akarok költözni. Elvégre szerintem senki sem fogadná mosolyogva azt, hogy egy két perce felbukkant vadidegen hozzád költözzön pár napra családi bunyó miatt. Hogy süllyedhettem le eddig a szintig? Bár ez a verekedés nem az én hibámból tört ki, szóval, ha úgy nézzük ártatlan vagyok.
TAG:: SAMMY WORDS: 490. NOTES: bocsi a rövidsége miatt :$
Ronnie Williams
OUTSIDERS
❝♦ TITULUS : The rocker lover ♥
El sem hiszem, hogy benne vagyok ebben az egészben. Mióta kiszabadultam a rehabról a menedzseremnek életcélja lett megkeserítenie az életem. Oké, hogy most utál és hatalmasat csalódott bennem, de attól ez túlzás még tőle is. Aláírt valami szerződést, miszerint én egy óvszer márkát fogok reklámozni ebben a hónapban. Még szerencse, hogy csak harminc napról van szó, de úgy érzem életem végéig én leszek a röhej tárgya. Azt mondta, ha már így is annyira szeretem megdugni a lányokat és izgalmasabb a szexuális életem, mint bárkinek az ismerősi köréből akkor itt a lehetőség az utcán a biztonságos szexről papolni kis millió ember előtt óvszert osztogatva.
Itt állok Los Angeles egyik forgalmas sétálóutcáján, tele emberekkel a kezemben egy táska óvszerrel magamon Justin Bieber egyik régebbi turnéját hirdető pólóval rajta a dátumokkal, a helyszínekkel és az énekes agyon photoshoppolt fejével. Már legalább a kotonok fele elfogyott az elmúlt egy órában, míg embereket szólítgattam le és tájékoztattam őket a biztonságos szexről. Körülnézve nem látok túl sok olyan embert, akinek lepasszolhatnék egy- két darabot. Sok a túl fiatal és a túl idős ember és azt sem akarom, hogy lerohanjanak a rajongóim. Pár perc ácsorgás után kezd nagyon melegem lenni és felgumizom a mostanra már váll alá érő hajamat. Édesanyám szerint bármelyik borbély szívesen fogadna, hogy levágja, de én tökéletesen megvagyok vele, én akartam, hogy ilyen legyen és már nem is szívesen vágatom le.
A töprengésemből egy igen dekoratív szőke- rózsaszín hajú lány sziluettje rángat vissza a valóságban. Már láttam párszor ezt a leányzót, de még sosem jutottam el odáig, hogy beszéljek vele, meg nem mintha annyira meg akarnám ismerni, de jó alkalom arra, hogy lepasszoljak neki egy óvszert.
- Szia bögyöske – lépek oda elé nem túl barátságosan, de faszfejesen vigyorogva. Megfogom a kezét és belenyomok egy darab óvszert. – Tudod a legfontosabb a biztonságos szex és gondolom nem akarod, hogy az alakod elrontsa egy nem kívánt terhesség – mondom neki lassan, kimérten a szokásos stílusomban.
- Egyébként egyszer szexeltem Vancouverben egy hozzád hasonló lánnyal, bebaszna, ha te lettél volna – nevetem el magam és sarkon fordulok, majd ráérősen elsétálok. Nem várok semmi féle választ tőle, semmi reakciót. Minél hamarabb szét szeretném osztogatni a megmaradt kotont és elmenekülni a régi- új otthonomba, a Palmwoodsba, mivel újból az ott lakók táborát erősítem.
to Pinky
Kennedy Stevens
BOYS
❝♦ TITULUS : Forever Single
❝♦ MUNKA, HOBBI : énekes
❝♦ TARTÓZKODÁSI HELY : Palmwoods
❝♦ HOZZÁSZÓLÁSOK : 169
Pinky & Kenny
Kb. már úgy másfél hete, hogy Los Angelesbe jöttem. Valahogy hiányzik régi megszokott környezetem, de azért kész vagyok egy új kalandra is. Pár napja a stúdióban tengődtünk megbeszéltük, hogy mire számítsunk meg ilyenek, ami elég unalmas és fárasztó volt. Egy kicsit, ha őszinte szeretnék, lenni magamhoz ki szeretnék törni a komfort zónámból, de azért annyira még sem hogy őrültséget tegyek, hogy kiközösítsenek vagy lejárassam teljesen magamat. Arra gondoltam mi lenne, ha bemennék, a városban biztos jobban zajlik ott az élet, mint itt. Palmwoods-ban is szokott, de most valahogy kevesebbnek tűnnek az emberek. Lehet, azért mert dolgoznak, vagy a barátaikkal lógnak. Gyorsan felvettem valamit, ami a kezem ügyébe akadt megvártam a lányokat is, mert nem szerettem volna egyedül menni. Bepattantunk a kocsiba és elindultunk a belvárosba. Amikor kilyukadtunk az egyik helyen eltöprengtünk, hogy hova is menjünk a csajok inkább a partra mentek volna, hogy pasizzanak nekem valahogy ahhoz nem volt most kedvem. Úgyhogy inkább passzoltam és akkor egyedül vágtam neki a másik irányba. Céltalanul ki tudja, hol lyukadok ki. Egyszer csak észrevettem egy srácot a távolban egy Bieber-ös felsőben. Jesszusom, sosem bírtam azokat a tagokat, aki oda vannak érte, de nem tűnik elég lelkesnek, ahogy látom. Nem csodálom, én sem lennék. Közelebb lépve azt vettem észre, hogy osztogat valamit. Nem nagyon tudtam kiszúrni mi az ezért még közelebb értem, de akkor már a kezembe nyomta. És egy óvszer volt csak néztem bután rá, hogy ez mi akar lenni meg elkezd papolni a védekezésről. Anyám. Meg szerintem összekever valakivel mivel én egyáltalán nem jártam még Vancouverben. Csak az a gond hogy pont a stílusa valahogy engem nem ragadtatott el. Legszívesebben felpofoznám, de közben azért vicces, ami fura, mert általában ezen nem szoktam nevetni, de ha valaki ilyen helyzetbe kerül, mint ez az alak nem tudom sajna megállni. Láttam, hogy arrébb sétál, de én nem hagytam annyiba.
- Általában nem szoktak bögyöskének szólítani. Meg nem az a hülye liba vagyok, aki ágyba bújt veled. – Egy kicsit meglepett ez a kirohanás tőlem mondjuk még sem voltam annyira undok amennyire kellett volna. Kellőképpen még udvarias is voltam. Visszanyomtam a kezébe a kapott óvszert, mert most per pillanat amúgy sem kell, de nem fogadnám el így utcán főleg. Épp el szerettem volna húzni innen a csíkot, de az azért jobban érdekelt volna, hogy miért álldogál itt és ad tanácsokat a biztonságos szexről. Ezért visszafordultam hozzá.
- Tulajdonképpen miért álldogálsz itt ilyen hacukámba és miért osztogatod ezeket? Ha szabad kérdeznem.
Carisa Sanches
GIRLS
❝♦ TITULUS : Pink girl
❝♦ KOR : 28
❝♦ MUNKA, HOBBI : Énekesnő
❝♦ HOZZÁSZÓLÁSOK : 31
Hiányzik Washington, mindig is gyönyörű hely volt. Emlékszem anno tök normális volt, mikor elsétáltunk Cola- lal és Eleanorral a Fehér Ház előtt, csak figyeltük a turistákat, akik olyan izgatottan nézték az elnök otthonát. Néha hülye poénokat elsütöttünk pár turistával és rohantunk amerre látunk, előfordult az is, hogy hárman indultunk el három irányba úgy kellett később keresgetni egymást. Sokan mikor Amerikára gondolnak nem Washington ugrik be, pedig az a főváros. Előbb gondolsz Los Angeles- re, New York- ra, Chicago- ra vagy akár Dallas- ra. Már bejártam a nagy világot, mindenhol voltam, ahol egy világsztár csak lehetett. Koncertem Ázsiában, Európában, Amerikában, Ausztráliában és miután kiszabadultam a rehabról a menedzserem ötlete volt, hogy kicsit jótékonykodjunk és utazzak el Afrikába segíteni a rászorulóknak. Megtettem, mert vissza akartam nyerni a bizalmát. A bizalom nagy kincs, ha egyszer elveszíted, talán soha többé nem kapod vissza és én elvesztettem, mindenki csalódott bennem, aki számít. Édesanyám, édesapám, Cole, Eleanor, AJ és Michael is. Szeretném azt hinni, hogy egyszer minden jóra fordul, ezért osztogatok most is óvszereket Los Angeles egyik legforgalmasabb sétálóutcáján. Nincs túl sok kedvem itt lenni és csak Michael kedvébe akarok járni. Úgy gondolja ez hatalmas szívatás a részéről, hogy erre kényszerít és igaza is van. Ennél rosszabbat nem nagyon tudnék elképzelni számomra. Remélem, most jót derül rajtam és látni fogja, hogy igyekszek. Már fél éve nem nyúltam alkoholhoz, láthatná rajtam, hogy nagyon igyekszek visszaállítani mindent magam körül.
Rengeteg híresség eltűnt a süllyesztőben, miután visszajött a rehabról. Soha életemben nem drogoztam, nem szedtem semmilyen szereket csak kissé többet ittam a kelleténél. Na jó, a kissé az hatalmas túlzás. Ittam, mindig csak ittam és nem tudtam hogyan kellene leállnom vele, egy idő után már részegen mentem el a koncertjeimre. Úgy utazgattam a világban, hogy szinte semmire sem emlékszem belőle. És hogy miért tettem? Nem tudom, azt hittem azaz élet, ha kirúgok a hámból minden egyes este. Hát tévedtem, hatalmasat tévedtem.
Visszapillantok a rózsaszín hajú bigére, elmosolyodom szavai hallatán, de nem hat meg. Nincs kedvem ilyenekkel cseverészni, akik többre tartják magukat nálam. Csináltam rossz dolgokat, de jókat is. Mégiscsak tudok valamit, ha már az egész világot meghódítottam. A tehetségem megvan hozzá.
Mikor visszaadja nekem a lány az óvszert szimplán megfogom és berakom a melltartójába, majd elfordulok. Nem akarom, hogy kövessen, vissza akarok menni a Palmwoodsba és pihenni akarok. Venni egy forró fürdőt és utána aludni a kényelmes ágyikómban. Elindulok végig a sétálón és random emberek kezébe nyomom a kotonokat. Már nem papolok a biztonságos szexről. Csak el akarok tűnni innen.
to Pinky
Kennedy Stevens
BOYS
Pinky & Kenny
Ahogy vártam volna a válaszát hirtelen beugrott, hogy ki is ő valójában. Nem is értem, hogy az elején miért nem ugrott be. talán azért mert nem azzal voltam elfoglalva, ha nem máson járt az eszem. Kennedy Stevens. Mindig ő folyt a csapból úton, útszélen mondjuk sok információ még sem jutott el Spanyolországig, de amik igen hát az nem egy felemelő érzés volt. Drogos alkoholista meg ilyenek. Ha őszinte szeretnék lenni volt nekem ebben részem mármint a pasim pont egy drogos volt és csak a buli és a buli volt az első bár ezt sosem kötöttem senki orrára még a barátaimnak sem árultam el. Egy kicsit szégyelltem, ha valaki megkérdezné, hogy mit láttam benne nem tudnék rá semmit sem mondani. Esetleg annyit hogy a szerelem vak. Sosem tudtam kezelni a függőségét. Szerintem drog diller volt abba nem igazán avatott bele a kettős ügyeibe. Szerencsémre hamar véget vetettem ennek a kapcsolatnak még a karrierem előtt, de nem nagyon zavartata magát. Amikor kérdezték az újságírók, hogy volt-e kapcsolatom vagy van-e mindig letagadtam. Valahogy rossz fényt vetett volna rám főleg, hogy a barátnőim nem is tudtak erről. Ahhoz képest, hogy gondolom most jött ki a rehabról tisztának tűnik vagy csak látszat, ami engem annyira nem érdekel. De az viszont nagyon zavart, ahogy bánik velem főleg, hogy nem is ismer. Amit odaadtam óvszert egyből a melltartóm között landolt, amin úgy szintén kiakadtam. Azért próbáltam higgadt lenni, mert vannak olyan emberek, hogy direkt kiprovokálják ezt és ebbe nem igazán mennék bele. Ahhoz képest, hogy egy félénk csajszi vagyok, sosem hagyom magamat főleg megalázni nem. Kihalásztam a melltartómból és eltettem. Hát egye fene.
- Ha itt végzel, gondolod mehettünk vissza együtt a Palmwoods-ba. – jesszus ezt szerintem nem kellett volna mondanom. Ez úgy hangzott mintha a páromnak mondtam volna. Amit először is leszögezek, nem akarok tőle az égvilágon semmit sem. Csak hátha beszélni akar a problémájáról nem mintha nagyon tudnék segíteni de jó hallgatóság vagyok. Csak ne lenne ennyire elszállva magától. Az egy pasinak sem áll jól.
Carisa Sanches
GIRLS
Még mindig hihetetlennek tartom, hogy itt vagyok, pedig már ideje lenne hozzászoknom a gondolathoz, hogy totális hülyét csináltam magamból. Tudom, tudom, pénzt kapok érte – nem kevés pénzt -, ám mégis úgy érzem ezzel teljes mértékben lejáratom magam. Kennedy Stevens, a nőcsábász, a szex mániás őrült, aki nemrég kiszabadult a rehabról alkoholizmus miatt most óvszert reklámoz. Ironikus, nemde? Még több jobbnál, jobb pletyka fog felreppenni rólam a bulvárhírekben, melyeknek végül is örülnöm kellene, mivel foglalkoznak velem, beszélnek rólam, azaz népszerű vagyok. Világszerte tudják az emberek minden lépésem, néha már azon sem töröm magam, hogy hű, de jól nézzek ki, mert még sosem szóltak rosszat a külsőmről, leszámítva néhány tetoválásom. Számomra a tetkók az önkifejezés jelei és nemcsak némi firkák össze- vissza a testemen, mély jelentéssel bírnak, amiket nem osztok meg akárkivel, így maximum nevetségesnek tekintik őket, mint szépnek.
Érdekes számomra ez a rózsaszín hajú leányzó, de nem szerettem volna leállni cseverészni vele. Igen, én mentem oda hozzá és szólítottam le, de mindössze egy óvszert akartam neki lepasszolni, amit készségesen vissza is adott nekem. Nem tetszik ez. El kellene mennem, mert amellett, hogy milyen idióta vagyok majd olyan cikkeket is olvashatok, hogy becsajoztam és azt most nagyon nem szeretném. Viszont túlságosan bunkó sem akarok lenni, csak azt az arroganciát akarom hozni, amit mindig is, ha rólam van szó.
- Figyelj, akármennyire is szeretnéd nem akarlak megdugni és remélem fel tudod fogni a parányi kis agyaddal – mondom kimérten, nem túl kedvesen, de véleményem szerint nem is túl bunkón. – Tudod hogyan halnak meg a szőke nő agysejtjei? – kérdezem kíváncsi arccal, mert hiába rózsaszín a haja alja látszik felül a szőke is. – Magányosan. Jobb, ha hozzászoksz – mondom és elmegyek mellette. Nem vagyok kíváncsi a válaszára. Lehet egy életre elástam magam nála és ha eddig a rajongómnak nevezte magát most már nem fogja, de annyi baj legyen.
to Pinky
Kennedy Stevens
BOYS
Pinky & Kenny
Hát elég paraszt a viselkedése ahhoz képest. Még ha nem is tudnék, róla semmit sem egyből lerí róla. Bár az újságok mindent összehordanak félig meddig igazak is. Vagy egészben, de az elég csekély. És ilyet még sosem mondtam még de exemnél sokkal rosszabb főleg a modorra. Bár ő sem volt piskóta. Az meg különösen felháborított, ahogy vélekedik rólam. Oké szőke csaj vagyok, de nem ostoba igaz nem volt alkalmam suliba járni, de ugyanannyit tudok, mint bárki más. Külső ránézésből nem szabad ítélkezni. Ha pont Naty jött volna, erre felé szerintem nem úszná meg élve. Szerintem. Még ha rosszat hallok bárkiről én mindig keresem, a kis kapukat hátha van valami jó benne. Nem mintha szeretnék tőle bármit is. Nekem inkább egy rendesebb pasira van szükségem, akivel lehet társalogni normálisan és nem keveredik bajba. Egyfolytában. Nem is méltattam válaszra, amit az előbb mondott. Inkább hagytam, hogy végezze a munkát. Egy kicsit távolabb mentem és leültem az egyik padra. csak tanakodtam, hogy segíteni akartam meg megismerni, ami a hülyeség mivel miért is barátkoznék egy alkoholista drogossal. Nincs semmi értelme. De mivel egy helyen lakunk egy próbát megért. Ha akar, akkor beszélgettünk, ha nem akkor nem fogok utána futni. Mivel egyáltalán nem érdekel ez az egész csak gondoltam jó fej leszek vele.
Carisa Sanches
GIRLS
♛
Pinky & Kenny
Oh, no!
Még egy órámba beletelik, mire elosztogatom a megmaradt óvszereket. A végére már az sem érdekelt kinek a kezébe nyomom a táskában maradt kotonokat, lehetett az fiú, lány, leszbikus, kisgyerek, vagy vénember is. Nem érdekelt senki és semmi csak az, hogy kész legyek. Most jött el az a pillanat, hogy üresen dobom ki a hozzám legközelebbi kukába a nejlon zacskót, amiben voltak az óvszerek. Felszabadultan fújom ki a levegőt és elindulok vissza a Palmwoods- ba. Azon gondolkozom, mit kellene csinálnom este, maradjak a Hírességek Otthonában, vagy menjek el bulizni, szedjek fel valakit és dugjam meg úgy este, hogy hetekig lábra se tudjon állni. Elég csábító gondolat, de valószínűleg nem lesz ma ebből semmi. Egésznap a sétálóutcán járkáltam, leégett az arcom és eléggé elfáradtam ahhoz, hogy tudjam, zuhanyzás után rögtön magával ragad majd az álom. Nem bánom meg, hogy a hajam felfogtam egy kis kontyba még, ha nem is túl férfias mivel megsültem volna a hosszú hajamtól. Nem is értem a nők hogy bírják.
Már a sétálóutca végén járok, mikor megpillantom a rózsaszín hajú leányzót, akit körülbelül egy órával ezelőtt faképnél hagytam miután a melltartójába nyomtam egy óvszert. Nem hiszem el, hogy nem ment el! Szerintem elég tisztán a tudtára adtam, hogy nem vagyok rá kíváncsi. Kevés az olyan ember, akivel igazán kedves tudok lenni és ő kurvára nem tartozik közéjük, már a puszta jelenléte irritál. Elég csúnyán nézek rá, majd elsétálok mellette és csak reménykedni tudok, hogy nem jön utánam és nem szólít le. Sajnos egy helyen lakunk, így elég nagy a valószínűsége, hogy bármikor összefuthatok vele, de azért remélem, ha találkozunk is levegőnek fog nézni, ahogyan majd én is teszek. Most csak és kizárólag a forró fürdőmre tudok gondolni és semmi másra. Mindössze pár rövid perc választ el attól, hogy visszaérjek a Palmwoods- ba és teljesítsem a mostani legnagyobb álmom.
Már a sétálóutca végén járok, mikor megpillantom a rózsaszín hajú leányzót, akit körülbelül egy órával ezelőtt faképnél hagytam miután a melltartójába nyomtam egy óvszert. Nem hiszem el, hogy nem ment el! Szerintem elég tisztán a tudtára adtam, hogy nem vagyok rá kíváncsi. Kevés az olyan ember, akivel igazán kedves tudok lenni és ő kurvára nem tartozik közéjük, már a puszta jelenléte irritál. Elég csúnyán nézek rá, majd elsétálok mellette és csak reménykedni tudok, hogy nem jön utánam és nem szólít le. Sajnos egy helyen lakunk, így elég nagy a valószínűsége, hogy bármikor összefuthatok vele, de azért remélem, ha találkozunk is levegőnek fog nézni, ahogyan majd én is teszek. Most csak és kizárólag a forró fürdőmre tudok gondolni és semmi másra. Mindössze pár rövid perc választ el attól, hogy visszaérjek a Palmwoods- ba és teljesítsem a mostani legnagyobb álmom.
(c) fiche:WILD BIRD & gifs:gifs hunt c l o s e d
Kennedy Stevens
BOYS
2 / 2 oldal • 1, 2
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.